هوشمندسازی مرغداری ها

از جمله صنایع سودآور در صنعت مواد غذایی، مرغداری ها هستند اما بسیاری از این مرغداری ها در زمان فعالیت خود بسیار سنتی اداره می شوند و تلفات و زیان زیادی را داشته اند به همین دلیل پس از مدتی شروع به کاهش فعالیت و در انتها تعطیلی مرغداری می کنند. اتوماسیون و هوشمندسازی مرغداری ها باعث کاهش مخارج، امکان رقابت آسانتر در بازار، که هم در قیمت و هم در کیفیت نمایان می شود و باعث سودآوری بیشتری می گردد.

مرغداری 1

 

مرغداری هوشمند

مرغداری هوشمند با داشتن سیستم کنترل هوشمند با قابلیت برنامه ریزی به عنوان مغز متفکر مدیریت سالن عمل کرده و با گرفتن اطلاعات سنسورهای دما، رطوبت، گاز درون سالن و بررسی دما و رطوبت هوای خارج سالن و با در نظر گرفتن سن، نژاد و وزن جوجه ها تصمیمات لازم اعم از کنترل مناسب دما و رطوبت می گیرد و به دستگاه های تحت کنترل مانند هیترها، هواکش ها، مه پاش ها و … دستورات لازم را می دهد.

مرغداری 2

 

به این دلیل که جوجه ها در سنین اولیه به دما حساس هستند و نمی توانند دمای بدن خود را تنظیم کنند، کنترل دما از مهم ترین مباحث در سالن های مرغداری به حساب می آید. در هر مرحله از رشد جوجه ها یک دامنه دمای عملکرد مطلوب به صورت استاندارد وجود دارد، که در این محدوده دمایی جوجه ها می توانند انرژی موجود در خوراک را به بهترین نحو برای رشد استفاده نموده و ضریب تبدیل مطلوبی داشته باشند.

از آنجا که جوجه ها غدد تعرق ندارند تنها قادرند با سیستم تنفسی دما را خارج کرده و با پر دما را نگه دارند. پس بسیار مهم است که به وسیله هوشمندسازی سیستم سرمایش و گرمایش سالن های مرغداری بتوان آن را طوری تنظیم نمود که از بروز تلفات تا حدودی پیشگیری کرد.

ams bg2

 

شرکت آزمون الکترونیک خزر گام بلندی در راستای هوشمندسازی مرغداری ها با تولید دستگاه های کنترل هوشمند بر پایه اینترنت اشیاء و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا در قالب دستگاه های کوچک با قدرت مدیریتی بالا و مقرون به صرفه از لحاظ قیمت نسبت به دستگاه های هوشمندسازی مشابه و برنامه ریزی و استفاده آسان از دستگاه به دلیل وجود نرم افزار اندرویدی مرتبط برداشته است.